Магазин за цветя, подаръци и декорация

Добре дошли в онлайн магазина за цветя и подаръци „Фиори“!

Своята дейност във вълшебният свят на цветята започнахме през  лятото на 2010 година, превръщайки хобито си в ежедневна работа, която носи огромна радост и удовлетворение.

Феерията и пъстротата на нашите букети и кошници с цветя доставиха радост на толкова много наши клиенти.

Изненадващите доставки за празнуващи дами и господа предизвикаха спонтанни усмивки, умиление и много често разплакани от радост очи.

Всичко това ни мотивира да търсим най-подходящите съчетания на багри и аромати на цветята финес към детайла, стилна изработка, за да продължим да усмихваме вашите празници.

Ако искате да изненадате и очаровате любимите си хора с цветя и подаръци, да покажете съпричастност и загриженост, да затвърдите бизнес партньорствата си – доверете ни се. Ние ще пресъздадем с голяма радост и креативност вашата емоция в разкошен букет, очарователна кошница с цветя за всеки специален за ваш ден и човек.

Магазин за цветя „ Фиори „ предлага следните услуги:           

- изработка и доставка на букети, кошници с цветя, стайни растения и аранжировки до адрес  в Самоков и региона и в цялата страната;

- изберете подарък към вашата поръчка -ръчно изработени  и стандартни картичка, торти,  бонбони, вино, плюшени играчки,балони с хелий, керамични вази и саксии българско производство;

- интериорно озеленяване на хотели, рецепции, ресторанти, офиси, магазини , казина и частни домове;

- цялостна украса на сватби - булчински букети, гривни от живи цветя, бутониери, букети за шаферките, украса на кола и ресторант, цялостна украса за изнесен ритуал;

- цялостна украса за партита, конференции, бизнес срещи и други събития

- празнична украса за Коледа, Великден, св. Валентин;

- Кръщене- флорална  украса на църквата, комплект за кръщене - свещ, бурканче за мед, шишенце за миро, сапунче, кутийка за косичката и украса за тях;

- изработка и доставка на благодарствени кошници;

- арт опаковане на подаръци;

- украса с балони и балони с хелий;

- светещи саксии с дистанционно управление за интериорно и екстериорно приложение.

Доставка за цял свят на цветя, букети, кошници и аранжировки можете да направите  чрез нашите партньори от Телефлора, които функционират на международният пазар от 1989 година и обслужват над 120 страни в целия свят.

За повече информация свържете се с нас на телефон 0878 735 088 или на e-mail :                                              

Освен чрез нашияг он-лайн магазин, можете да направите поръчка и в магазина ни в гр. Самоков, ул. Търговска №20 до „Голямата чешма“ на центъра и срещу Ритуалната Зала на гр. Самоков.

Заповядайте! :-)

 

Детайли на фирмата:

"Фиори Си енд Джи" ООД , ЕИК:201233803

адрес на търговка дейност: гр. Самоков, ул.Търговска №20

адрес на управление: с.Драгушиново 2008, общ.Самоков

МОЛ: ГАЛИНА ПЕТРОВА ГЕОРГИЕВА